Ngjarjet

RAFTING NË KANJONIN E LUMIT TARA, MALI I ZI (09.05.2015-10.05.2015)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina organizon, dhe Ju fton të merrni pjesë në Turin Dy Ditor në Kanjonin e Lumit Tara, të Malit të Zi; me qëllim të Raftingut Grupor në Lumin Tara. Ky Tour do të mbahet në vikendin e dytë të muajit Maj (e shtunë, e diel). Kanjoni i Tarës është Kanjoni më i gjatë në Evropë dhe është vend n...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE BJESHKATARE – MAJA E PRIFTIT 1946 m/lmd (12.04.2015)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare, me qëllim ngjitjen në Majën e Priftit, në regjionin e Sharrit. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e Diel, me datën 12.04.2015. Gjithashtu, pas përfundimit të ecjes, parashihet edhe një vizitë në Kalanë e Prizrenit, si dhe pushim relaksues në She...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T2
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE BJESHKATARE – MAJA E PRIFTIT 1946 m/lmd (05.04.2015)

Të nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare, me qëllim ngjitjen në Majën e Priftit, në regjionin e Sharrit. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e Diel, me datën 05.04.2015. Gjithashtu, pas përfundimit të ecjes, parashihet edhe një vizitë në Kalanë e Prizrenit, si dhe pushim relaksues në She...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T2
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE REKREATIVE , GËRMI – LIQENI I BADOVCIT, E DIEL 22.03.2015

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen rekreative që do të zhvillohet në Parkun Regjional të Gërmisë. Kjo ecje do të zhvillohet ditën e diel, me datën 22.03.2015, dhe është e hapur për pjesëmarrje. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 22.03.2015 / ora 09:00 (tubimi në 08:50) Vendi ...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T1
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE REKREATIVE-LIQENI I BADOVCIT-JANJEVË (01.03.2015)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen rekreative-rurale, nëpër Vargmalin që e ndan Luginën e Badovcit me qytetin e Janjevës. Kjo ecje do të zhvillohet këtë vikend, pra me datën 01.03.2015. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 01.03.2015 / ora 07:00 Vendi i Nisjes: Para parkingut të ...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T1
Lexo më shumë

 

NGJITJE ALPINE NË MAJËN JEZERCE, SHQIPËRI E VERIUT 2694 m/lmd

Të nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina , me datat 14 dhe 15.02.2015 do të organizojë ngjitje të kombinuar alpine, me qëllim pushtimin e Majës Jezerce në Shqipëri, majës më të lartë të Alpeve Dinarike. Kjo ngjitje do të zhvillohet për nder të Shtatë (7) Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës. Detajet e Shtegut: Karakteristikat...

 • Kohëzgjatja: 2 Ditore
 • Tereni: T6-SAC dhe 6+ UIAA
Lexo më shumë

 

FTESË PËR NGJITJE DIMËRORE – MAJA E LUBOTENIT 2498 m/lmd (E DIEL 18.01.2015)

Të nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ngjitjen dimërore, me qëllim, pushtimin e Majës së Lubotenit. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e diel, me datën 18.01.2015. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 18.01.2015 / ora 05:00 Vendi i Nisjes: Para parkingut të RTV 21 Lloji i Transportit: Me A...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T4-T5
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE REKREATIVE-LIQENI I BADOVCIT-JANJEVË

Të nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen rekreative-rurale, nëpër Vargmalin që e ndan Luginën e Badovcit me qytetin e Janjevës. Kjo ecje do të zhvillohet këtë vikend, pra me datën 30.11.2014. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 30.11.2014 / ora 07:00 Vendi i Nisjes: Para parkingut të RT...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T1
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE BJESHKATARE NË BJESHKËT E SHARRIT- LIQENI I GJOLIT

Të nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare të së dielës, që do të mbahet në Bjeshkët e Sharrit, në regjionin e Bjeshkëve të Shtërpces. Kjo ecje ka për qëllim vizitën/ngjitjen te Liqeni i Gjolit, afër kufirit Kosovë-Maqedoni. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 16.11.2014 ...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T2
Lexo më shumë

 

EKSPEDITË VJESHTORE NË THETH-SHQIPËRI E VERIUT (17.18.19 TETOR 2014)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të na bashkoheni në Ekspeditën Vjeshtore në Theth (Komuna Shalë, Rrethi i Shkodrës), ekspeditë kjo e organizuar dhe e Guiduar nga Klubi Alpin Prishtina. Thethi është vendbanimi i lashtë i shqiptarëve të veriut, është atraksion botëror dhe paraqet një rezervat autentik të vlerave etn...

 • Kohëzgjatja: 3 Ditore
 • Tereni:
Lexo më shumë