Ngjarjet

FTESË PËR ECJE BJESHKATARE – BJESHKA E LUMBARDHIT

Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare në Bjeshkët e Nemuna, me qëllim, vizitën në Bjeshkët e Lumbardhit. Gjithashtu, këtë ditë do të pushtohet edhe Guri i Kuq, nga pjesa lindore. Ky aktivitet do të zhvillohet ditën e diel, me datën 20.09.2015. Pjesëmarrja është e hapur për gjithë të interesuarit. ...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE BJESHKATARE – HAJLA E SHKRELIT DHE BJESHKËT E DRAMADOLIT

Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen malore në Bjeshkët e Nemuna, me qëllim, vizitën në lartësitë alpine të Bjeshkëve të Hajlës së Shkrelit dhe Dramadolit. Gjithashtu, këtë ditë do të pushtohet edhe Haja e Shkrelit. Ky aktivitet do të zhvillohet ditën e diel, me datën 06.09.2015. Pjesëmarrja është e hapur...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

FTESË PËR VIKEND EKSKURSIONIST NË LUGINËN E VALBONËS (22-23.08.2015)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në vikendin ekskursionist, që do të zhvillohet në Luginën e Valbonës, Shqipëri e Veriut. Vizita është dy-ditore (e Shtunë / e Diel), dhe është e hapur për pjesëmarrje. Meqenëse kategorizohet si ekskursion, ky organizim është i përshtashëm për të gjithë; sepse ...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

FTESË PËR NGJITJE BJESHKATARE – MAJA E LUBOTENIT 2498 m/lmd (E DIEL 09.08.2015)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ngjitjen e radhës, me qëllim, pushtimin e Majës së Lubotenit. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e diel, me datën 09.08.2015, ndërsa pjesëmarrja është e hapur për gjithë të interesuarit. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 09.08.2015 / ora 07:00 ...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

FTESË PËR VIKEND NË RUGOVË – LIQENI I KUQISHTES DHE LIQENI I DRELAJVE 1859 m/lmd (E DIEL 26.07.2015)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen malore në Bjeshkët e Nemuna, me qëllim, vizitën e Liqejve të Kuqishtës dhe Drelajve. Ky aktivitet do të zhvillohet ditën e diel, me datën 26.07.2015. Pjesëmarrja është e hapur; pra mund të marrë pjesë çdo person, vetëm duhet të rezervoni me kohë. De...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

EKSPEDITË ALPINE PËR PUSHTIMIN E MOUNT BLANC – 2015

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina i ka kompletuar përgatitjet organizative për Ekspeditën Alpine për Pushtimin e Mount Blanc në Francë, majës më të lartë të Evropës Perëndimore. Meqenëse kjo Ekspeditë konsiderohet e vështirë dhe e rrezikshme, në aspektin psiko-fizik dhe teknik, Alpinistët e Klubit Alpin Prishtina, duke...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE BJESHKATARE NË BJESHKËT E NEMUNA- MAJA E ZHLEBIT (2365 m/lmd)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare të së dielës, që do të mbahet në Bjeshkët e Nemuna, në Masivin Malor të Zhlebit. Kjo ecje ka për qëllim pushtimin e Majës së Zhlebit, në kufirin Kosovë-Mali i Zi. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 28.06.2015 / ora 07:00 Vendi...

 • Kohëzgjatja: 1 ditore
 • Tereni: T2
Lexo më shumë

 

FTESË PËR NGJITJE BJESHKATARE – LIQENI I JAZHINCES; MAJA E LIQENIT 2604 m/lmd (07.06.15 E DIEL)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ngjitjen bjeshkatare të së Dielës, me 07.06.15, e që do të zhvillohet në Bjeshkët e Sharrit. Ngjitja do të përshkojë pyjet e dendura përfundi Liqenit dhe Liqenin e Jazhincës, për të vazhduar në drejtim të Majës së Liqenit. Ftesa është e hapur për gjithë t...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T2-T3
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE BJESHKATARE NË BJESHKËT E NEMUNA- MAJA E ZHLEBIT (2365 m/lmd)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina organizon, dhe Ju fton të merrni pjesë në Ekspeditën Tre Ditore në Malet e Rilës në Bullgari, me qëllim: Pushtimin e Majës Musala, majës më të lartë në Ballkan. Ekspedita do të zhvillohet në muajin Qershor, nga data 11.06.2015, deri më datën 14.06.2015; pra, brenda vikendit. Pjesëmarrja n...

 • Kohëzgjatja: 3 Ditore
 • Tereni: T2
Lexo më shumë

 

FTESË PËR NGJITJE BJESHKATARE – MAJA E PASHTRIKUT 1986 m/lmd

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ngjitjen bjeshkatare të së Shtunës, e që do të zhvillohet në Bjeshkët e Pashtrikut, në Jug të Kosovës. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e Shtunë, me datën 23.05.2015. Ftesa është e hapur për gjithë të interesuarit. Detajet e Organizimit dhe Rezervimit: ...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T2-T3
Lexo më shumë