Ngjarjet

Ftesë për Ecje Bjeshkatare – Maja e Zhlebit 2365 m/lmd (Bjeshkët e Nemuna)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare të së dielës, që do të mbahet në Bjeshkët e Nemuna, në Masivin Malor të Zhlebit. Kjo ecje ka për qëllim pushtimin e Majës së Zhlebit, në kufirin Kosovë-Mali i Zi. Detajet e Organizimit dhe Rezervimit: Nisja e Saktë: e Diel, 14.07.2016 / ora...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Maja e Pikëllimës, Ecje Bjeshkatare, 2393 m/lmd (Bjeshkët e Sharrit)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare, me qëllim, pushtimin e Majës së Pikëllimës në Bjeshkët e Koritnikut. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e Diel, me datën 24.07.2016. Koha do të jetë e kthjellët dhe me temp deri në 30 g. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 24.07.2...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Ngjitje Bjeshkatare, Maja e Kollatës 2556 m/lmd (Shqipëri e Veriut)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina, me datën 17.07.2016, do të organizojë ngjitje të kombinuar alpine, për pushtimin e Majës së Kollatës, në Regjionin e Valbonës. Përveç Majës së Kollatës (Rodi), do të pushtohet edhe Kollata e Keqe, nëpër të cilën do të kalohet gjatë ngjitjes për në pikën markante. Maja e Kollatës k...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Ftesë për Ecje Bjeshkatare; Rudoka e Madhe, Brod (2658 m/lmd)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare të së dielës, që do të mbahet në Masivin Malor të Çelepinos dhe Rudokës së Madhe, në afërsi të fshatit Brod. Kjo ecje do të zhvillohet këtë vikend, me datën 10.07.2016. Pjesëmarrja është e hapur për gjithë të interesuarit, ndërsa re...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Ekspeditë në Theth – Shqipëri e Veriut me datat 24, 25 dhe 26 Qershor

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të na bashkoheni në Ekspeditën Treditore në Theth (Komuna Shalë, Rrethi i Shkodrës), Ekspeditë kjo e organizuar dhe e Guiduar nga Klubi Alpin Prishtina. Ekspedita do të zhvillohet me datat 24,25 dhe 26 Qershor (e Premte, e Shtunë dhe e Diel). Thethi është vendbanimi i lashtë i shqiptarë...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Ftesë për Ecje Malore – Liqeni i Jazhinces 2100 m/lmd

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen malore të së Dielës, e që do të zhvillohet në Bjeshkët e Sharrit. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e Diel, me datën 05.06.2016. Ngjitja do të përshkojë pyjet e dendura përfundi Liqenit dhe Liqenin e Jazhincës, për të përfunduar në rrethinat e Liqenit,...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Ftesë për Ecje Bjeshkatare – Uji i Groposur, Maja Bilo dhe Maja e Çerenakut 2043 m/lmd

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare, me qëllim vizitën te Uji i Groposur, si dhe ngjitjen në Vargmalin e Bilos dhe Majën e Çerenakut. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e Diel, me datën 15.05.2016. Autobusët do të udhëtojnë në relacionin Prishtinë-Prizren, prandaj edhe të interesu...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Rafting në Kanjonin e Lumit Tara, Mali i Zi

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina organizon, dhe Ju fton të merrni pjesë në Turin Dy Ditor në Kanjonin e Lumit Tara, të Malit të Zi; me qëllim të Raftingut Grupor në Lumin Tara, Vizitës së Kanjonit, si dhe lëshimin në ZipLine afër Parkut Nacional të Durmitorit. Ky Tour do të mbahet me datat 07 dhe 08 Maj (E Shtunë, E Diel)....

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Vizitë në Rezervatin e Mbrojtur të Blinajës

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen – vizitën në Rezervatin e Blinajës, Vendgjueti me Rëndësi të Veçantë. Ky aktivitet do të zhvillohet ditën e diel, me datën 24.04.2016. Organizimi ka karakter vizite, ecje të lehtë, pikniku, relaksimi, si dhe njoftim për së afërmi me resurset e jashtë...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

FTESË PËR NGJITJE BJESHKATARE – MAJA E PASHTRIKUT 1986 m/lmd

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ngjitjen bjeshkatare të së Dielës, që do të zhvillohet në Bjeshkët e Pashtrikut, në Jug të Kosovës. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e Diel, me datën 17.04.2016. Ftesa është e hapur për gjithë të interesuarit. Detajet e Organizimit dhe Rezervimit: Nisj...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë