Ngjarjet

Maja e Pashtrikut 1986 m/lmd

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ngjitjen bjeshkatare të së Dielës, që do të zhvillohet në Bjeshkët e Pashtrikut, në Jug të Kosovës. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e Diel, me datën 11.12.2016.  Ftesa është e hapur për gjithë të interesuarit. Detajet e Organizimit dhe Rezervimit: Ni...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Ngjitje në Majën Guzhbaba 2604 m/lmd

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina, për Nder të 28 Nëntorit, Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare në Bjeshkët e Sharrit, me qëllim të pushtimit të Majës Guzhbaba 2604 m/lmd, nga pjesa veriore. Ky aktivitet do të zhvillohet ditën e diel, me datën 27.11.2016. Itinerari i udhëtimit me autobus është, Prishtinë-Feriz...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Bjeshkët e Bajgorës – Maja e Bajrakut 1790 m/lmd

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen e së dielës në Bjeshkët e Shalës së Bajgorës, me qëllim, pushtimin e Majës së Bajrakut, nga drejtimi i Jugut. Ky aktivitet do të zhvillohet ditën e diel, me datën 20.11.2016. Detajet: Nisja e Saktë: e Diel, 20.11.2016 / ora 07:00 Vendi i Nisjes: Para pa...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Ngjitje Bjeshkatare, Maja e Hajles 2403 m/lmd

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare të së dielës, me qëllim ngjitjen në Majën e Hajles në Bjeshkët e Rugovës, afër kufirit me Malin e Zi. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e Diel, me datën 06.11.2016, ndërsa Ftesa është e hapur për gjithë të interesuarit. Detajet e Organiz...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Maja e Kollatës 2556 m/lmd, Ngjitje Bjeshkatare

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina, me datën 02.10.2016, do të organizojë ngjitje të kombinuar, për pushtimin e Majës së Kollatës, në Regjionin e Valbonës. Përveç Majës së Kollatës (Rodi), do të pushtohet edhe Kollata e Keqe, nëpër të cilën do të kalohet gjatë ngjitjes për në pikën markante. Maja e Kollatës ka terren t...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Maja e Gjeravicës, 2656 m/lmd, 04.09.2016

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në Ngjitjen Bjeshkatare të së dielës, me qëllim, pushtimin e majës më të lartë në Kosovë, Majës së Gjeravicës. Gjatë ngjitjes, do të vizitohet edhe Liqeni i Madh i Gjeravicës, Bjeshkët e Junikut, si dhe Qafa e Gusanit. Rrugëtimi është i organizuar me Autobus de...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

E Diela Zbavitëse në Via Ferrata dhe Zip Line, e Diel 28.08.16

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina, këtë të diel, organizon aktivitet sportiv dhe zbavitës në Kanjonin e Rugovës. Nën kujdesin dhe guidimin e Alpinistëve të K.A.P. dhe të Marimangave, do të ngjitemi në grupe, në Via Ferrata (Vija e Re, Mat); si dhe do të bëjmë lëshim në Zip Line, atraksionin e ri turistik dhe sportiv. Me...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Ftesë për Ecje Bjeshkatare – Bjeshkët e Shkrelit

  Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen malore që do të zhvillohet në Bjeshkët e Shkrelit, me qëllim, vizitën në lartësitë alpine të Bjeshkëve të Hajlës së Shkrelit dhe Dramadolit. Gjithashtu, këtë ditë do të pushtohet edhe Hajla e Shkrelit. Ky aktivitet do të zhvillohet ditën e diel, ...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Ftesë për Ecje Bjeshkatare – Maja e Zhlebit 2365 m/lmd (Bjeshkët e Nemuna)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare të së dielës, që do të mbahet në Bjeshkët e Nemuna, në Masivin Malor të Zhlebit. Kjo ecje ka për qëllim pushtimin e Majës së Zhlebit, në kufirin Kosovë-Mali i Zi. Detajet e Organizimit dhe Rezervimit: Nisja e Saktë: e Diel, 14.07.2016 / ora...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Maja e Pikëllimës, Ecje Bjeshkatare, 2393 m/lmd (Bjeshkët e Sharrit)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare, me qëllim, pushtimin e Majës së Pikëllimës në Bjeshkët e Koritnikut. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e Diel, me datën 24.07.2016. Koha do të jetë e kthjellët dhe me temp deri në 30 g. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 24.07.2...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë