Ngjarjet

Ftesë për ecje ne Bjeshkën e Dajtit – Rajon i Tiranës

  Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen malore të së Dielës, e që do të zhvillohet në Bjeshkën e Dajtit.Ngjitja do të përshkojë përreth kurrizores së Bjeshkeve te Te Dajtit ku dhe do të bëhet një pushim afër Terases se fundit të Teleferikut i cili gjendet ne këtë Pjesë. Deta...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T2
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE REKREATIVE-LIQENI I BADOVCIT-JANJEVË

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen rekreative-rurale, nëpër Vargmalin që e ndan Luginën e Badovcit me qytetin e Janjevës. Kjo ecje do të zhvillohet këtë vikend, pra me datën 16.04.2017. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 16.04.2017 / ora 07:00 Vendi i Nisjes: Para parkingut të RT...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Ftesë Për Vikend Në Rugovë – Liqeni I Kuqishtes dhe i Drelajve

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen malore në Bjeshkët e Nemuna, me qëllim, vizitën e Liqejve të Kuqishtës dhe Drelajve. Ky aktivitet do të zhvillohet ditën e diel, me datën 09.04.2017. Pjesëmarrja është e hapur; pra mund të marrë pjesë çdo person, vetëm duhet të rezervoni me kohë. ...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Ecje ne Bjëshken e Kukajve

TënderuarMiq, KlubiAlpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare ne rajonin e Novoberdes – Artanes, me qëllim ngjitjen ne Malin e Madh (1260 m /lmd) si dhe viziten e Kalase dhe ecjen neper bjeshket e Kukajve ne Malsine e Gollakut. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e Diel, me datën 02.04.2017. Detajet e Organizimit: ...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Vikend në Bjeshkën e Shtupeqit

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen së dielës, në Bjeshkët e Nemuna, me qëllim, vizitën në Shtupeq të Vogël, si dhe pushtimin e Majës së Vollujakës, nga drejtimi i Grykës së Rugovës. Ecja do të zhvillohet nëpër Masivin e Shtupeqit, ku pejsazhi dimëror dhe moti i mirë do të na përcjelli...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Maja e Gjeravicës 2656 m/lmd (Ngjitje Dyditore)

Të Nderuar Miq dhe adhurues të bjeshkës, Klubi Alpin Prishtina do të zhvillojë Ekspeditë Dy Ditore në Bjeshkët e Nemuna; me qëllim të pushtimit të Majës së Gjeravicës. Ekspedita do të zhvillohet këtë vikend (E shtunë dhe e Diel); fjetja do të bëhet në Bujtinën Gjeravica 1800 m/lmd, në thasë fjetjeje, ndërsa ngrohja ë...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Maja e Lubotenit 2498 m/lmd

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ngjitjen dimërore, me qëllim, pushtimin e Majës së Lubotenit. Pjesëmarrja është e hapur, ndërsa nga pjesëmarrësit kërkohet që të rezervojnë me kohë dhe të jenë të përgatitur me veshmbathje dimërore. Detajet e Organizimit dhe Rezervimit: Nisja e Saktë:...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Maja e Pashtrikut 1986 m/lmd

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ngjitjen bjeshkatare të së Dielës, që do të zhvillohet në Bjeshkët e Pashtrikut, në Jug të Kosovës. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e Diel, me datën 11.12.2016.  Ftesa është e hapur për gjithë të interesuarit. Detajet e Organizimit dhe Rezervimit: Ni...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Ngjitje në Majën Guzhbaba 2604 m/lmd

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina, për Nder të 28 Nëntorit, Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare në Bjeshkët e Sharrit, me qëllim të pushtimit të Majës Guzhbaba 2604 m/lmd, nga pjesa veriore. Ky aktivitet do të zhvillohet ditën e diel, me datën 27.11.2016. Itinerari i udhëtimit me autobus është, Prishtinë-Feriz...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Bjeshkët e Bajgorës – Maja e Bajrakut 1790 m/lmd

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen e së dielës në Bjeshkët e Shalës së Bajgorës, me qëllim, pushtimin e Majës së Bajrakut, nga drejtimi i Jugut. Ky aktivitet do të zhvillohet ditën e diel, me datën 20.11.2016. Detajet: Nisja e Saktë: e Diel, 20.11.2016 / ora 07:00 Vendi i Nisjes: Para pa...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë