Ngjarjet

Bjeshkët e Shalës së Bajgorës

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina ju fton të merrni pjesë në ecjen e së dielës në Bjeshkët e Shalës së Bajgorës, me qëllim, arritjen në Majën së Bajrakut 1790 m/lmd, nga drejtimi i Jugut. Ky aktivitet do të zhvillohet këtë vikend dhe është i hapur për gjithë të interesuarit.   Detajet: Nisja: e Diel, 28.0...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Vargmali i Bilos dhe Maja e Çerenakut

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare, me qëllim vizitën te Uji i Groposur, si dhe ngjitjen në Vargmalin e Bilos dhe Majën e Çerenakut. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e Diel, me datën 14.01.2018. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 14.01.2018 / ora 07:00 Vendi i Nis...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Vizitë në Rezervatin e Mbrojtur të Blinajës

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen – vizitën në Rezervatin e Blinajës, Vendgjueti me Rëndësi të Veçantë. Ky aktivitet do të zhvillohet këtë të Shtunë, me datën 18.11.2017. Organizimi ka karakter vizite, ecje të lehtë, pikniku, relaksimi, si dhe njoftim për së afërmi me resurset e ja...

 • Kohëzgjatja: ditore
 • Tereni: T1
Lexo më shumë

 

Ekspeditë Vjeshtore në Theth ( Oct 13 – Oct 15 2017 )

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të na bashkoheni në Ekspeditën Treditore në Theth (Komuna Shalë, Rrethi i Shkodrës), Ekspeditë kjo e organizuar dhe e Guiduar nga Klubi Alpin Prishtina. Ekspedita do të zhvillohet me datat 13,14 dhe 15 Tetor (e Premte, e Shtunë dhe e Diel). Thethi është vendbanimi i lashtë i shqiptarëve...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Bjeshka e Lumbardhit 2522 m/lmd

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare në Bjeshkët e Nemuna, me qëllim, vizitën në Bjeshkët e Lumbardhit. Gjithashtu, këtë ditë do të pushtohet edhe Guri i Kuq, nga pjesa lindore. Ky aktivitet do të zhvillohet ditën e diel, ndërsa pjesëmarrja është e hapur për gjithë të interesua...

 • Kohëzgjatja: Ditore
 • Tereni: T2
Lexo më shumë

 

Maja Jezerce 2694 m/lmd

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina , ditën e diel organizon ngjitje të kombinuar bjeshkatare në Shqipërinë e Veriut, me qëllim pushtimin e Majës Jezerce, majës më të lartë të Alpeve Dinarike. Kjo ngjitje ka karakter bjeshkatar dhe alpin, ndërsa pjesëmarrja është hapur për gjithë ata që dëshirojnë ta ngjesin këtë maje d...

 • Kohëzgjatja: ditore
 • Tereni: T3-T4-SAC
Lexo më shumë

 

Via Dinarica, Ekspeditë në Bjeshkët e Nemuna

Klubi Alpin Prishtina shpall ftesën e hapur për Ekspeditën Bjeshkatare “Via Dinarica”, e cila, për katër ditë, do të përshkojë shtigjet e lashta të dinarikeve, nëpër bjeshkët perëndimore të Kosovës, ato në verilindje të Shqipërisë dhe nëpër bjeshkët lindore të Malit të Zi. Pjesëmarrësit, nën organizimin dhe udhëh...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Ekspeditë Dyditore në Strugë 12-13.08.2017

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina në bashkëpunim me Klubin Alpin Bjeshkatar Struga, ju fton të merrni pjesë në Ekspeditën dyditore në Strugë, që do të mbahet gjatë vikendit (e shtunë, e diel) me datat 12-13 gusht 2017. Ftesa vlen për gjithë të interesuarit, pa dallim - anëtarë të KAP, bjeshkatarë, studentë, qytetarë t...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Rrasa e Zogut, Bjeshkët e Nemuna 2305 m/lmd

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare të së Dielës, e cila do të zhvillohet në jug perëndim të Bjeshkëve të Nemuna, në regjionin e Bjeshkëve të Koshares, Botushës, Brahës dhe Gjeravicës. Caku i ecjes është Maja e Rrasës së Zogut 2305 m/lmd. Pjesëmarrja është e hapur për g...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Maja e Gjeravicës, 2656 M/LMD

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në Ngjitjen Bjeshkatare të së dielës, me qëllim, pushtimin e majës më të lartë në Kosovë, Majës së Gjeravicës. Gjatë ngjitjes, do të vizitohet edhe Liqeni i Madh i Gjeravicës, Bjeshkët e Junikut, si dhe Qafa e Gusanit. Rrugëtimi është i organizuar me Autobus de...

 • Kohëzgjatja: ditore
 • Tereni: T2
Lexo më shumë