Ngjarjet

FTESË PËR ECJE BJESHKATARE – MAJA E RUDOKËS (2658 lmd), SHARR

Të nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare të së dielës, që do të mbahet në Masivin Malor të Rudokës, në afërsi të fshatit Brod. Kjo ecje do të zhvillohet këtë vikend, pra me datën 13.07.2014. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 13.07.2014 / ora 07:00 Vendi i Nisjes: Para...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T1-T2
Lexo më shumë

 

EKSPEDITË TRE DITORE PËR PUSHTIMIN E MAJËS SË OLIMPIT – GREQI / THREE-DAY EXPEDITION TO CONQUER THE TOP OF OLYMPUS PEAK – GREECE

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina, do të organizojë Ekspeditë Tre Ditore në Greqi, me qëllim: Pushtimin e Majës së Olimpit, në Krahinën e Thesalisë. Ekspedita do të zhvillohet nga data 19.06.2014, deri më datën 22.06.2014 (nisja bëhet në mesnatë, në mes të ditës së Enjte dhe Premte) Pjesëmarrja në Ekspeditën e Olimpi...

 • Kohëzgjatja: 3 Ditore
 • Tereni: T2
Lexo më shumë

 

FTESË PËR VIKEND EKSKURSIONIST NË SHTUPEQ DHE MASIVIN E VOLLUJAKËS (E DIEL 15.06.2014)

Të nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në vikendin ekskursionist në Bjeshkët e Nemuna, me qëllim, vizitën në Shtupeq të Vogël, Masivin e Vollujakës, si dhe pushtimin e Majës së Hasanit, nga drejtimi i Grykës së Rugovës. Ky aktivitet do të zhvillohet ditën e diel, me datën 15.06.2014. Detajet e Organi...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T1 T2
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE BJESHKATARE – BJESHKA E OSHLAKUT 2226 m/lmd

Të nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare, me qëllim ngjitjen në Majën e Bjeshkës së Oshlakut. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e Diel, me datën 25.05.2014. Duhet ta theksojmë se, kjo ftesë vlen edhe për Grupin e Olimpit (personat që janë lajmëruar, dhe pritet të lajmërohen, për pj...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T1 T2
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE MALORE – MALET E PODUJEVËS (POPOVË-KAQANOLL)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen malore të së Dielës, e që do të zhvillohet në vargmalin perëndimor të Komunës së Podujevës. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e Diel, me datën 26.04.2014. Ftesa është e hapur për gjithë të interesuarit. Detajet e Organizimit dhe Rezervimit: Nisja e...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T1 T2
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE BJESHKATARE – BJESHKËT E KAQANOLLIT DHE MAJA E BAJRAKUT 1790 m/lmd

Të nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare, e cila do të zhvillohet nëpër Bjeshkët e Kaqanollit dhe të Bajgorës. Ecja zhvillohet ditën e Diel, me datën 13.04.2014. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 13.04.2014 / ora 07:00 Vendi i Nisjes: Para parkingut të RTV 21 Lloji i Tra...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T1 T2
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE BJESHKATARE – UJI I GROPOSUR-MAJA E ÇERENAKUT 2043 m/lmd

Të nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare, me qëllim vizite te Uji i Groposur, si dhe pushtimin e Majës së Çerenakut. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e Diel, me datën 23.03.2014. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 23.03.2014 / ora 07:00 Vendi i Nisjes: Para parkingut të R...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T2
Lexo më shumë

 

FTESË PËR NGJITJE DIMËRORE – MAJA E BISTRES 2651 m/lmd (Dita e Pavarësisë)

Të Nderuar Miq, Për nder të Ditës së Pavarësisë së Kosovës, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ngjitjen dimërore, me qëllim, pushtimin e Majës së Bistrës. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e Hënë, me datën 17.02.2014 (Ditë Pushimi). Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Hënë, 17.02.2014 / ora 06:0...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T3 T4
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE REKREATIVE-VARGMALI I KOZNICËS-MAJA E GURIT TË ZI

Të nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen rekreative-rurale, nëpër Vargmalin e Koznicës, me ç'rast do të vizitohet edhe maja dominuese e këtij vargmali (Maja e Gurit të Zi 1049 m/lmd). Kjo ecje do të zhvillohet këtë vikend, pra me datën 02.03.2014. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 02....

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T1
Lexo më shumë

 

MAJA E LUBOTENIT 2498 m/lmd (E DIEL 02.02.2014)

Lartësia: 2498 m/lmd Vendndodhja: Bjeshkët e Sharrit Koordinatat gjeografike: 42°12' 24'' V 21°07' 10'' L Tereni: T4. Kushte dimërore; pjerrësira të rrëshqitshme; temperatura të ulëta Kohëzgjatja e Ecjes: 10-11 orë Gjatësia e Shtegut: Gjithsej 20 km Udhëheqës i Ngjitjes: Nazmi Hasanramaj Grupi Teknik: Qëndrim Sopi, Haki H...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T4
Lexo më shumë