Ngjarjet

FTESË PËR ECJE REKREATIVE-LIQENI I BADOVCIT-JANJEVË

Të nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen rekreative-rurale, nëpër Vargmalin që e ndan Luginën e Badovcit me qytetin e Janjevës. Kjo ecje do të zhvillohet këtë vikend, pra me datën 30.11.2014. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 30.11.2014 / ora 07:00 Vendi i Nisjes: Para parkingut të RT...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T1
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE BJESHKATARE NË BJESHKËT E SHARRIT- LIQENI I GJOLIT

Të nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare të së dielës, që do të mbahet në Bjeshkët e Sharrit, në regjionin e Bjeshkëve të Shtërpces. Kjo ecje ka për qëllim vizitën/ngjitjen te Liqeni i Gjolit, afër kufirit Kosovë-Maqedoni. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 16.11.2014 ...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T2
Lexo më shumë

 

EKSPEDITË VJESHTORE NË THETH-SHQIPËRI E VERIUT (17.18.19 TETOR 2014)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të na bashkoheni në Ekspeditën Vjeshtore në Theth (Komuna Shalë, Rrethi i Shkodrës), ekspeditë kjo e organizuar dhe e Guiduar nga Klubi Alpin Prishtina. Thethi është vendbanimi i lashtë i shqiptarëve të veriut, është atraksion botëror dhe paraqet një rezervat autentik të vlerave etn...

 • Kohëzgjatja: 3 Ditore
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE BJESHKATARE – MAJA E PIKËLLIMËS (KORITNIKU), 2393 m/lmd

Të nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare, me qëllim, pushtimin e Majës së Pikëllimës (Bjeshkët e Koritnikut). Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e Diel, me datën 28.09.2014. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 28.09.2014 / ora 07:00 Vendi i Nisjes: Para parkingut të RTV 21...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T2
Lexo më shumë

 

FTESË PËR VIKEND EKSKURSIONIST NË LUGINËN E VALBONËS, SI DHE PUSHTIMIN E MAJËS JEZERCE (29.08.14-30.08.14)

Të nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në vikendin ekskursionist që do të mbahet në Luginën e Valbonës, Shqipëri e Veriut. Gjithashtu, në kuadër të kësaj ngjarjeje, është organizuar edhe pushtimi i Majës Jezerce, majës më të lartë të Alpeve Dinarike. Ky organizim do të zhvillohet të Premtën dhe të...

 • Kohëzgjatja: 2 Ditore
 • Tereni: T4-T5
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE BJESHKATARE NË BJESHKËT E NEMUNA – MAJA E ZHLEBIT (2365 m/lmd)

Të nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare të së dielës, që do të mbahet në Bjeshkët e Nemuna, në Masivin Malor të Zhlebit. Kjo ecje ka për qëllim pushtimin e Majës së Zhlebit, në kufirin Kosovë-Mali i Zi. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 03.08.2014 / ora 07:00 Vendi i...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T2
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE BJESHKATARE – MAJA E RUDOKËS (2658 lmd), SHARR

Të nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare të së dielës, që do të mbahet në Masivin Malor të Rudokës, në afërsi të fshatit Brod. Kjo ecje do të zhvillohet këtë vikend, pra me datën 13.07.2014. Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 13.07.2014 / ora 07:00 Vendi i Nisjes: Para...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T1-T2
Lexo më shumë

 

EKSPEDITË TRE DITORE PËR PUSHTIMIN E MAJËS SË OLIMPIT – GREQI / THREE-DAY EXPEDITION TO CONQUER THE TOP OF OLYMPUS PEAK – GREECE

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina, do të organizojë Ekspeditë Tre Ditore në Greqi, me qëllim: Pushtimin e Majës së Olimpit, në Krahinën e Thesalisë. Ekspedita do të zhvillohet nga data 19.06.2014, deri më datën 22.06.2014 (nisja bëhet në mesnatë, në mes të ditës së Enjte dhe Premte) Pjesëmarrja në Ekspeditën e Olimpi...

 • Kohëzgjatja: 3 Ditore
 • Tereni: T2
Lexo më shumë

 

FTESË PËR VIKEND EKSKURSIONIST NË SHTUPEQ DHE MASIVIN E VOLLUJAKËS (E DIEL 15.06.2014)

Të nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në vikendin ekskursionist në Bjeshkët e Nemuna, me qëllim, vizitën në Shtupeq të Vogël, Masivin e Vollujakës, si dhe pushtimin e Majës së Hasanit, nga drejtimi i Grykës së Rugovës. Ky aktivitet do të zhvillohet ditën e diel, me datën 15.06.2014. Detajet e Organi...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T1 T2
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE BJESHKATARE – BJESHKA E OSHLAKUT 2226 m/lmd

Të nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare, me qëllim ngjitjen në Majën e Bjeshkës së Oshlakut. Kjo ngjitje do të zhvillohet ditën e Diel, me datën 25.05.2014. Duhet ta theksojmë se, kjo ftesë vlen edhe për Grupin e Olimpit (personat që janë lajmëruar, dhe pritet të lajmërohen, për pj...

 • Kohëzgjatja: 1 Ditore
 • Tereni: T1 T2
Lexo më shumë