MAJA E LUBOTENIT 2498 m/lmd (E DIEL 02.02.2014)

Lartësia: 2498 m/lmd
Vendndodhja: Bjeshkët e Sharrit
Koordinatat gjeografike: 42°12′ 24” V 21°07′ 10” L
Tereni: T4. Kushte dimërore; pjerrësira të rrëshqitshme; temperatura të ulëta
Kohëzgjatja e Ecjes: 10-11 orë
Gjatësia e Shtegut: Gjithsej 20 km

Udhëheqës i Ngjitjes: Nazmi Hasanramaj
Grupi Teknik: Qëndrim Sopi, Haki Hasanramaj dhe Driton Bejtullahu.