Ftesë për Vullnetarë

Klubi Alpin Prishtina, në bashkëpunim me Iniciativa e Pavarur e të Verbërve , këtë të premte (11.05.18) fillon me daljen në natyrë me personat e verbër. Qëllimi i këtij aktiviteti është përafrimi dhe rrugëtimi i përbashkët në mes adhuruesve të natyrës dhe grupeve siç janë personat e verber.

Neve na duhen vullnetarë për të na ndihmuar dhe shoqëruar në këtë nismë. Gjithë të interesuarit mund të lajmërohen në tel: 044 312 744 / e-mail: alpineclubprishtina@gmail.com / dhe FB

Transporti dhe Ushqimi janë të siguruara nga: Instituti Columbus dhe Trosha,
Sponsor Medial Koha

#klubialpinprishtina
#iniciativaepavaruretëverbërve
#instituticolumbus
#trosha
#GrupiKoha