Ngjarjet

Maja e Hajles

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare të së dielës, me qëllim vizitën në Bjeshkët e Koshutanit dhe ngjitjen në Majën e Hajles në Bjeshkët e Rugovës, afër kufirit me Malin e Zi. Detajet e Organizimit dhe Rezervimit: Nisja e Saktë: e Diel, 30.06.2019 / ora 07:00 Vendi i Nisjes: Pa...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Burimet e Çelepinos dhe Rudoka e Madhe

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare të së dielës, që do të mbahet në Masivin Malor të Çelepinos dhe Rudokës së Madhe, në afërsi të fshatit Brod. Kjo ecje do të zhvillohet këtë vikend, me datën 23.06.2019. Pjesëmarrja është e hapur për gjithë të interesuarit. Detajet e O...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Ecje në Vargmalin Vodno-Matka

Ecje në Vodno - Matka Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina në bashkëpunim me SH.B.E. Shkupi këtë të diel organizojnë ecje në regjionin Shkupit, më saktësisht në vargmalin Vodno-Matka. Ecja do të fillojë nga Vodno e Mesme ku mbërrijmë me autobus, për të vazhduar drejt majës Vodno 1060 m/lmd ku do të bëhet një pushim kafe...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Aktivitet vullnetarizmi nga Klubi Alpin Prishtina

Një lajm i mirë për komunitetin e personave të verbër Klubi Alpin Prishtina në kuadër të përgjegjësisë së vetë sociale e në mënyrë krejt vullnetare ka vendosur që të organizojë 10 turne ecje për persona të verbër. Këto organizime do fillojnë muajin tjetër. Ecjet do realizohen brenda kategorisë I (e dizajnuar për perso...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Çiklizëm rreth Badovcit dhe Janjevës

Sektori i Biçiklizmit i Klubit Alpin Prishtina, këtë të diel organizon pedalim rreth Liqenit të Badovcit dhe Vargmalit të Koznicës në Janjevë. Ky tour ka karakter shetitës, trajnues dhe relaksues; prandaj do të bëhen pushime më të shpeshta përgjatë rrugëtimit. Do të përshkohet unaza e jashtme e Prishtinës rreth fshatrave Makovc,...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Ushtrime në Alpinizëm në ndërtesën e Vala

[gallery ids="1479"] Sektori i Alpinizmit i Klubit Alpin Prishtina njofton se të Shtunën prej orës 09:00 zhvillon stërvitje në ndërtesën e Vala në Prishtinë. Pjesëmarrësit patjetër duhet të njoftojnë në numrin e mëposhtëm, për përpilimin e Listës së Pjesëmarrësve. Udhëheqës të Trajnimit: Nazmi Hasanramaj 044 312 744...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

EKSPEDITË TRE DITORE PËR PUSHTIMIN E MAJËS MUSALA–MALET E RILËS; BULLGARI (2925 m/lmd)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina organizon, dhe Ju fton të merrni pjesë në ekspeditën tre ditore në Malet e Rilës në Bullgari, me qëllim: Ngjitjen në majën Musala, maja më e lartë në Ballkan. Ekspedita do të zhvillohet në muajin Qershor, nga data 14.06.2019 deri më datën 16.06.2019; brenda vikendit. Pjesëmarrja në Eksped...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Ecje në Malin e Krujës

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina ju fton të merrni pjesë në aktivitetin së dielës në Malin e Krujës në Shqipëri. Mali i Krujës quhet Ballkoni i Adriatikut për pamjen e bukur që ofron. Pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të përcaktohen si më poshtë: Grupi A: Në Krujë mundësia për të vizituar Pazarin e Vjetër...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Vargmali i Tumbës – Vargmali i Sharrit (SUN, FEB 3 AT 7 AM)

Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare e cila do të zhvillohet këtë të diel, në vargmalin e Tumbës afër Ujit të Groposur, në bjeshkët Jugore të Kosovës. Kjo ecje fillon nga fshati Pllanjan për të vazhduar drejt kurrizores së Tumbës dhe pikës panoramike afër Shpellës së njohur t...

 • Kohëzgjatja:
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

Vikend në Bjeshkën e Shtupeqit (Gryka e Rugovës)

Vikend në Bjeshkën e Shtupeqit Gryka e Rugovës Të Nderuar Miq, Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen së dielës, në Bjeshkët e Nemuna, me qëllim,vizitën në Shtupeq të Vogël, si dhe ngjitjen në Majën në Vollujakës, nga drejtimi i Grykës së Rugovës. Ecja do të zhvillohet nëpër Masivin e Shtupeqit, ku...

 • Kohëzgjatja: ditore
 • Tereni: T1-T2
Lexo më shumë