VARGMALI I KOZNICËS-MAJA E GURIT TË ZI

Lartësia max: 1049 m/lmd

Vendndodhja: Vargmali i Koznicës

Tereni: T1, i lehtë, rekreativ dhe me karakter rural/malor

Kohëzgjatja e Ecjes: 5-6 orë

Gjatësia e Shtegut: Gjithsej 17 km.