SHTUPEQ DHE MASIVIN E VOLLUJAKËS

Lartësia: 2014 m/lmd

Amplituda: min730 m; max 2014 m (1294 m ↑↓)

Vendndodhja: Bjeshkët e Nemuna, Komuna e Pejës

Koordinatat gjeografike: 42° 41′ 23” V 20° 13′ 33” L

Ecje e Planifikuar: 6-7 orë

Karakteri i Shtegut: Rrugë Fshati; Shtigje bjeshke, Livadhe Alpine..Terren i hapur.

Kërkesa: Veshmbathje të lehta; ushqim të zakonshëm dhe ujë.

E rëndësishme: veshje standarde dhe xhaketë të lehtë..