Majat

GËRMI – LIQENI I BADOVCIT

Kohëzgjatja e Ecjes: 6-7 orë Gjatësia e Shtegut: Reth 18.5 km Kërkesa: Përgatitje për ecje ditore..

 • Kohëzgjatja: 1 ditore
 • Tereni: T1
Lexo më shumë

 

FTESË PËR ECJE BJESHKATARE – MAJA E PRIFTIT

Lartësia: 1946 m/lmd Vendndodhja: Bjeshkët e Sharrit Tereni: T2. Shteg i dukshëm dhe me borë; ngjitje graduale dhe shteg i sigurt Kohëzgjatja e Ecjes: 4.5 orë Gjatësia e Shtegut: Gjithsej 8 km (e përafërt).

 • Kohëzgjatja: 1 ditore
 • Tereni: T2
Lexo më shumë

 

MALET E PODUJEVËS (POPOVË-KAQANOLL)

Lartësia në Shteg: 800-1245 m/lmd Vendndodhja: Bjeshkët në Perëndim të Podujevës Tereni: T1 dhe T2. Shteg i dukshëm malor dhe livadhor; rrugë malore dhe bjeshkë të kombinuara. Kohëzgjatja e Ecjes: 6-7 orë Gjatësia e Shtegut: Gjithsej 16 km Kërkesa Teknike: Merrni ushqim ditor dhe ujë/ këpucë të përshtashme, xhaket...

 • Kohëzgjatja: 1 ditor
 • Tereni: T1 - T2
Lexo më shumë

 

RAFTING NË KANJONIN E LUMIT TARA, MALI I ZI

Nisja:E Shtunë 09.05.2015 ora 06:30 / Kthimi: E Diel 10.05.2015 Vendi i Nisjes: Para Parkingut të RTV 21 E Shtunë (09.05.2015) Grupi do të udhëtojë në drejtim të Shkodrës, ku parashihet një vizitë relaksuese në Shkodër, ku edhe do të bëhet një pushim dreke. Pastaj do të vazhdojmë kah Hani i Hotit-Podgorice-Nikshiq...

 • Kohëzgjatja: 2 ditore
 • Tereni:
Lexo më shumë

 

MAJA E PASHTRIKUT

Pika më e lartë: 1986 m/lmd Vendndodhja: Bjeshkët Jugore të Kosovës (afër Prizrenit) Tereni: T2-T3 Shteg malor dhe bjeshkatar; terren alpin dhe i sigurt për ecje. Koha e Ecjes-Gjithsej: 7-8 orë Gjatësia e Shtegut: Gjithsej 12 km Kërkesa: Merrni ushqim ditor dhe ujë/ këpucë të përshtashme, ndërresa, xhaketë, etj.

 • Kohëzgjatja: 1 ditore
 • Tereni: T2 - T3
Lexo më shumë

 

LIQENI I JAZHINCES; MAJA E LIQENIT

Pika më e lartë: 2604 m/lmd Vendndodhja: Bjeshkët e Sharrit, afër Shtërpces Tereni: T2-T3 Shteg malor dhe bjeshkatar; terren alpin dhe i sigurt për ecje. Koha e Ecjes-Gjithsej: 6-7 orë Gjatësia e Shtegut: Gjithsej 12 km Kërkesa: Merrni ushqim ditor dhe ujë/ këpucë të përshtashme, krem për mbrojtje nga dielli, veshje sh...

 • Kohëzgjatja: 1 ditore
 • Tereni: T2
Lexo më shumë

 

BULLGARI ; MAJA MUSALA – MALET E RILËS

Vendndodhja: Në Jug-Perëndim të Bullgarisë; Përfektura Sofje Lartësia: 2925 m/lmd Prominenca Topografike: 2473 m Karakteri: Maje konike vegjetative, me karakter të kombinuar. Vështirësia: (T2) Ecja është e karakterit bjeshkatar, me përdorim të teleferikut, pa rreziqe. Nisja nga 1300 m/lmd; diferenca (1819 m). Gjatësi...

 • Kohëzgjatja: 3 ditore
 • Tereni: T2
Lexo më shumë

 

BJESHKËT E NEMUNA- MAJA E ZHLEBIT

Lartësia: 2365 m/lmd Amplituda: min1200 m; max 2365 m Vendndodhja: Bjeshkët e Nemuna, Komuna e Pejës (Veri-Perëndim) Relievi: Shtigje bjeshke dhe Livadhe Alpine Kohëzgjatja e Ecjes: 7-8 orë Gjatësia e Shtegut: Gjithsej 17 km Karakteri i Shtegut: I Mesëm (T2) Kërkesa: Përgatitje për ecje në bjeshkë, me ngjitje gradu...

 • Kohëzgjatja: 1 ditore
 • Tereni: T2
Lexo më shumë

 

Maja Pashallore, Regjioni i Shtërpces

Lartësia: 2092 m/lmd Amplituda: min1089 m; max 2092 m (T.2656 ↑1332 - ↓1324 m) Vendndodhja: Bjeshkët e Sharrit, Komuna e Shtërpcës Koordinatat gjeografike: 42° 14'' 23' V 20° 54'' 36'J Ecje e Planifikuar: 6 orë Gjatësia e Shtegut: Gjithsej 12 km Karakteri i Shtegut: Shtigje bjeshke, Terren livadhor, Ngjitje e Mesme ...

 • Kohëzgjatja: 1 ditore
 • Tereni: T1 - T2
Lexo më shumë