Këshilla dhe informata

Hapet Fondi për Përkrahjen Financiare të Ekspeditës Shqiptare në Everest 2017

Të Nderuar Miq, Është hapur dhe publikuar Fondi për përkrahjen e Ekspeditës së Everest 2017, me ç'gjë është bërë e mundur që, çdo njëri që ka vullnetin për to donuar për Ekspeditën, tani e ka mundësinë. Linku i mëposhtëm ju drejton në fondin në fjalë: https://www.gofundme.com/x3-kosovo-expedition-in-everest-2017 ...

Lexo më shumë
kuvendi

Konfirmohet Përkrahja e Institucioneve Shtetërore për Ekspeditën e Everestit 2017

Në takimin e radhës me Kryetarin e Kuvendit të Kosovës, z.Kadri Veseli, u konfirmua gatishmëria dhe vendosmëria që Ekspedita e Everestit 2017, të përkrahet nga Institucionet e Kosovës, për ç'gjë i jemi mirënjohës Kryetarit të Kuvendit.    

Lexo më shumë
12347784_1267549843270669_8039900777116449935_n

FILLOJNË PËRGATITJET PËR EKSPEDITËN – MOUNT EVEREST 2017

Të Nderuar Miq të Klubit Alpin Prishtina, Duke u mbështetur në Planin e Miratuar nga Bordi i K.A.P., Ju njoftojmë se, zyrtarisht kanë filluar përgatitjet organizative, teknike dhe psiko-fizike për Ekspeditën e Pushtimit të Mount Everest, e që do të realizohet në fillim të vitit 2017. Ekspedita është organizim i Klubit Alpin ...

Lexo më shumë

Kampi i të Rinjve në Gërmi

Një Organizim i përkrahur nga Komuna e Prishtinës; dhe i realizuar nga Toka, World Wildlife Fund for Nature dhe Klubi Alpin Prishtina [gallery ids="891,890,889,888,886,887,885,879,880,881,882,883,884"].

Lexo më shumë

Ecja dhe Shëndeti

''Një hap në drejtimin e duhur''  Sipas një publikimi të Departamentit Amerikan  për Shëndet dhe Shërbime Humane (U.S. Department of Health and Human Services, Washington D.C), me titull Njerëz të Shëndetshëm në Komunitete të Shëndetshme, dhe me origjinë nga Qendra Nacionale për  Statistika Shëndetësore, ecja, çfarëdo çof...

Lexo më shumë